Unicorn Love Song

I någon dag nu har jag klurat med bilden ovan. Jag fick ett riktigt sug för att göra något i photoshop så jag börja mixtra utan att egentligen ha en idé av vad det skulle bli. Jag gjorde först omgivningen med regnbågen och molnen men insåg att det såg väldigt tomt ut. Min kära mor föreslog att jag skulle ha med en enhörning så så fick det bli.

Detta var första gången jag använde banor så det tog sin lilla tid. Allt som allt är jag nöjd med slutresultatet och jag ser redan fram emot nästa projekt.Ni finns i våra hjärtan
Blossoming Souls Of Nature
Tidigare idag (läs: igår. klockan är sent Sunny!) gick jag som sagt ut en stund och fotade några av blommorna på gården. Brukar sällan fotografera natur (nu när jag tänker på det fotograferar jag nästan inte något överhuvudtaget) men blommor ger nästan alltid fina resultat. Love it.Small Town Murder Songs

Såg just denna film. Har dessvärre inte mycket bra att säga om den. Den var tråkigt - Gud så tråkig, långsam och pretentiös men framför allt meningslös. Den beskrevs som ett "murder mystery"; spännande tänkte jag, undrar vem som är mördaren. Men inte sjutton fick man lösningen. Jag brukar inte gilla öppna slut i filmer särskilt ofta men jag kan acceptera att dem förekommer. Men, man kan inte framställa en film som ett "murder mystery" när den erbjuder tittaren varken ledtrådar under filmens gång, eller en lösning i filmens slut. Det var snarare en film om en sysslolös polis, med någon typ av störning, som råkar bo i en småstad där ett mord en gång förekommer. Polisen vet inte vem som mördade flickan så han tar en fika. [75 minuter passerar] Han äter middag. The End.

Det mest fascinerande med filmen var huvudkaraktärens tjocka mustasch. Jag skulle föredragit att spendera dem där 75 minuterna med att kolla på mannens musche växa. Okej, bara dålig var den inte. Den hade ett intressant soundtrack och vackra bilder. Tyvärr räckte det inte fullt för mig. 

För övrigt spenderades dagen på klipporna med Queenie och det var toppen. Världens bästa tjej
Black & Yellow

Tog en liten sväng ut på gården idag och fotograferade alla vackra blommor. Hann bara var ute i några minuter tyvärr p.g.a. lågt kamerabatteri. Den lilla tid som spenderades ute var underbar! Det är galet hur mycket jag älskar sommaren.Hundra Hekton Härlighet


Snart ett år sedan dem här bilderna togs. Flickan betyder fortfarande lika mycket för mig, om inte mer. Galet söt är hon också!Högre än Burj Khalifa

Kolla och njut.Google+

Nu på morgonen skaffade jag Google+. Jag hade inte någon aning vad jag skulle förvänta mig och om jag ska vara helt ärlig känner jag likadant nu en timme senare. Det kanske beror på att jag har i stort sett inga vänner, eller inga i mina "kretsar" som dem kallar det. Nästan ingen jag känner har skaffat ett konto ännu så för tillfället finns det inte så mycket att göra. 

Från det jag har kollat igenom kan jag ändå säga att jag tycker att idén verkar super. Hela grejen att man kan välja vilka av "vännerna" som man vill dela sin information, sin posts m.m. med är verkligen asbra. Jag kommer helt klart använda mig av det 24/7.

Jag kan tänka mig att lägga av med facebook helt när Google+ kommit igång ordentligt. Än så länge föredrar jag upplägget och attityden hos google. Spännande...

Sover bland molnen

Nu är det dags för mig att sova. Åhhh... har sett fram emot det här i flera timmar nu. Sängen är nybäddad och jag är nyduschad. Det kan ju inte bli mycket bätte än så. Verkligen, att känna rena lakan mot en ren kropp och samtidigt uppleva doften från det nytvättade håret, det är obeskrivligt underbart.Elephant White

Ikväll såg jag filmen Elephant White. Jag förväntade mig inte så mycket och det var nog tur. Filmen var inte hemsk, men den var inte heller bra.

Filmen handlar om en lönnmördare, Curtie Church, som blir anlitad av en affärsman i Thailand. Uppdraget: döda slavhandlarna som mördade mannens dotter. Church sätter planen i verket men det dröjer inte länge förrän han inser att affärsmannen inte varit helt ärlig.


Det kändes som att dem inte riktigt kunde bestämma sig vad det skulle vara för genre. Ena stunden var det thriller, den andra action, sedan fick vi lite kärlek, fantasy och mitt ur ingenstans blir det en ninja-rulle som avslutas i dokumentärt stuk. De olika bitarna är hur bra som helst för sig, ibland kan dem para ihop sig och bli något underbart, men i Elephant White var det hela bara en enda röra som lämnade mig förvirrad. Det tråkigaste var att temat var så bra och viktigt men förlorades helt. Det var inte förrän slutet då en text med statistik rörande trafficking uppenbarades som jag fattade att det var där de ville lägga fokus. Riktigt synd.
Tvätt, Harry Potter och Salamimackor

Blev tyvärr inge mer bloggning eller kodande igår. Jag kom nämligen hem efter 00 så jag var för trött för att sätta på datorn.
Igår var jag och såg sista Harry Potter filmen. Den var helt okej - bättre än jag trodde men inget mästerverk. Allt som allt var det ändå superskoj, bio kan man aldrig klaga på! Innan jag såg Harry Potter var jag inne i stan och träffade min goda vän Queenie och hennes två polare John och August. Vi satt på macho och lalla i fyra timmar. Superhärliga människor! Efter att jag sagt hej då till Queenie, John och August var det ett glapp på 2 1/2 timme till jag skulle träffa gänget som jag skulle på bio med. För att fördriva tiden satte jag mig på trapporna vi plattan och bara tog det lungt. Helt plötsligt kommer det fram en kille och ger mig en salamimacka (inplastad från pressbyrån). Jag sa att jag inte ville ha den men han gick bara därifrån. Mysigt och läskigt på samma gång tänkte jag. När han sedan kom tillbaka och betedde sig sliskig 1h senare ändrade jag uppfattning till enbart läskig. Men lite kul var det ändå.
Nu har jag tvättat klart och snart blir det gym.
Tjing!
Blev tyvärr inge mer bloggning eller kodande igår. Jag kom nämligen hem efter 00 så jag var för trött för att sätta på datorn.

Igår var jag och såg sista Harry Potter filmen. Den var helt okej - bättre än jag trodde men inget mästerverk. Allt som allt var det ändå superskoj; bio kan man aldrig klaga på! Innan jag såg Harry Potter var jag inne i stan och träffade min goda vän Queenie och hennes två polare John och August. Vi satt på macho och hade trevligt i fyra timmar. Superhärliga människor! Efter att jag sagt hej då till Queenie, John och August var det ett glapp på 2 1/2 timme till jag skulle träffa gänget som jag skulle på bio med. För att fördriva tiden satte jag mig på trapporna vi plattan och bara tog det lugnt. Helt plötsligt kommer det fram en kille och ger mig en salamimacka (inplastad från pressbyrån). Jag sa att jag inte ville ha den men han gick bara därifrån. Mysigt och läskigt på samma gång tänkte jag. När han sedan kom tillbaka och betedde sig sliskig 1h senare ändrade jag uppfattning till enbart läskig. Men lite spännande var det ändå. Dock slår det inte gången jag fick puss på kinden av en stupfull, medelålders, CS-spelande SEB anställd. Han var fin han!

Om någon undrar över bilden så är det ungefär så hög jag tror salami-killen var. I och för sig är det bara en ungefärlig uppskattning.

Nu har jag tvättat klart (började skriva inlägget kl 10 då jag var i full fart med att springa till tvättstugan) och snart blir det gym.

Tjing!Nära skjuter ingen hare...

... däremot ser det till att jag låser upp bloggen. Designen är inte helt klar ännu men jag tycker att det känns tillräckligt fixat för att öppna upp portarna för allmänheten. Jag är ju så otålig av mig, när det gäller designer till mig själv orkar jag aldrig vänta tills varenda detalj är slutförd.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan se om jag kan färdigställa det sista. Man borde ju faktiskt göra det tycker jag. Kanske passar på att presentera mig själv då också. Man vill ju inte vara oartig.

Godagens