Helvete!


Så hääär glad var jag när Sverige gjorde mål. Verkligen överlycklig! Det blev helt andra miner senare. Åh jag verkligen avskyr Schevchenko (vet att han inte spelar i England lag, syftar på förra matchen) och Carroll. Äckligare och mer osportsliga spelare får man verkligen leta efter. USH!

Så sur är jag! Det är en himla tur att det finns mat. Risken för en HULK-SMASH är inte så farlig längre. Man kan liksom vistas i min närhet, typ.Äntligen sommar!

Det är sommar och jag kunde inte vara lyckligare. Efter ett stressigt andra år i gymnasiet och en hel del jobbpass på det, behöver jag verkligen vila. Än har det inte riktigt sjunkit in att jag faktiskt är ledig. Titt som tätt kommer tankar som "fan, borde kanske plugga lite" eller "jevlar! Hur ska jag hinna klart med den där uppsatsen!?", sen slår det mig att jag är klar med allt skolarbete. Jag behöver inte lämna eller nöta in någon mer irrelevant information igen förrän i augusti.

Eftersom jag inte bloggat på en dryg evighet tänkte jag sno ihop en recap av de senaste dagarna.

FRE:
Skickade äntligen in mina sista uppgifter. Gjorde klart 13 uppgifter på två veckor, varav hälften av dessa mirakel var uppstatser. Stolt! Spenderade även ett flertal timmar på jobbet. Slitsamt men kul när jag äntligen kunde släppa skolstressen!

LÖR:
Sov nog mest denna dag. Åkte även in till stan en snabbis för att låna ut relfexskärmen och hämta upp ett laptop-case.

SÖN:
Usch! Var i skolan från tre på eftermiddagen till tio på kvällen. Satt i redigeringen och klippte klart ett arbete i filmen. Sällskapet var trevligt men inte allt jobb. Efter det drog jag och Jens till humlegården för lite kvällsglass och gungor. Alltid trevligt!

MÅN:
Skolavslutning! Så så så skönt. Efter blev det en repris på gårdagen - Jens, jag och glass i humlan. Även Måns hängde med.

Efter någon timme i sommarsolen drog jag till Debaser, medis för att se käre Malins modevisning med Ellinor. Skithäftigt! Modevisningen varade inte så länge så efter åkte jag och Ellinor tillbaka till humlegården och hade en liten picknick. Härligheten tog inte slut här. Vi tog en promenad till hötorget där jag träffade min mor. Hon och jag fixade bästa platserna på Dubliners för att se på matchen. Jag överdriver inte när jag säger bästa platserna, det var verkligen de BÄSTA.

Mitt i matchen mellan fransoserna och engelsmännen (i väntan på sverige-matchen) träffade vi en trevligt Amerikan och nu har jag fått det bekräftat att i Amerika är allt "FAT". Människorna, affärerna, måltiderna - allt; Fat. Vill åka dit NU.

Matchen var sjukt spännande men man blev ju sjlävklart äckligt besviken över förlusten. Ukraina spelade så himla fult! Värst var Shevchenko. Hoppas han får en fet jävla sko i huvudet, helst en croc(s)! Aja, jag får lära mig leva med sorgen. Kvällen avslutades i alla fall men en liten fika på Café 60 efter matchen.


TIS:
Tisdagen var obeskrivligt underbar! Skolans treor tog studenten och jag och Jens fick den stora äran att åka med på flaket. Drog även med mig Isabelle. Ölen sprutades vilt och det krävdes inte mer än 2 minuter på flaket förrän man var dyngsur. Det var väl lite synd att vi inte fick åka vid sergels torg men det var inte direkt något vi sura över när vi väl var på. Det dansades, sprutades, hoppades och skreks i två timmar och roligare kunde man knappast haft. Luktade piss efteråt och var extremt trött men det det var helt klart värt. Så JÄVLA kul!!! Och nästa år är det min tur... tagga!

ONS:
Idag är det onsdag och dagen har varit ytterst produktiv. Gick upp vid halv sju på morgonen för att tvätta. Hade seriöst inga rena kläder - levt i badkläder de senaste dagarna. Nu har jag äntligen blivit klar med tvätteländet så jag tänker ta det lite lungt i några timmar. Senare idag blir det grillning och mys med klasskamraterna + några till innan alla lämnar Sverige för sommarn.