BLOGGDESIGN

Vill du ha en ny bloggdesign? Det fixar jag mer än gärna! Jag har sedan flera år tillbaka skapat bloggdesigner. Det har mest varit för privat bruk, men ibland även åt kompisar och andra bloggare. Jag har även erfarnhet av CSS och HTML inom andra användningsområden än endast bloggdesign. Under ca ett år har jag hjälpt till i familjeföretaget inriktat på grafisk design och profilering. Designerna jag gör växlar ofta i utséende och stil. Jag kan genomföra dem flesta önskemålen du kan tänkas ha när det kommer till bloggdesign.

Hur beställer jag?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig med en uppskattning av pris och tid det kommer att ta att färdigställa designen. När du sagt okejat pris och tid gör jag ett utkast på hur designen kan komma att se ut och du får chansen att göra ändringar eller helt enkelt tacka nej. Efter det kodar jag hela kalaset och skickar länken till dig. Då kan du se exakt hur designen kommer se ut och fungera när det är klart. Är du nöjd så lägger jag in den åt dig, om inte så kan jag gör små ändringar (dock inga stora ändringar, då kan det bli lite dyrare). Normalt sätt ska det, från att jag får ett okej på layoten, 1-2 veckor att göra klart.

Priser
Detta är endast en uppskattning, priserna kan vara lite mer eller mindre. Det hela beror på hur mycket tid och arbete som krävs. Du kan läsa mer om dem olika prisgrupperna och vad som ingår längre ned på sidan.

Endast Header
- utan meny 40 kr
- med meny         60 kr

Komplett Design
- prisgrupp I 90-100 kr
- prisgrupp II 100-150 kr
- Prisgrupp III 150-200 kr

Vad ingår?
Prisgrupp I
Om du beställer en design från prisgrupp I får du en hyffsat enkel design.
- Header
- Bakgrund (gjord av mig eller egen om så önskas)
- Enkel sidebar (självständig  "stapel" eller "inbyggd" med inläggen)
- Val av egna färger

Prisgrupp II

Prisgrupp III
- eget typsnitt på rubriken