Om Mig

Snabbfakta
flicka, 16, stockholm

Personligt
Jag är en vanlig 16 år gammal tjej bosatt i Stockholm, Sverige. Jag tycker själv att jag har en geografiskt skiftande personlighet. Vad innebär detta? Jo, med detta menar jag att beroende på i vilken del av landet jag är så brukar jag uppföra mig ganska olika. Av någon anledning brukar jag t.ex. bete mig som att jag har ADHD (inte frivilligt) när jag är i uppsala. I stockholm är jag ganska livlig men inte lika påträngande och i norrköping är jag lugn och sansad. Antagligen beror min ”olika” personligheter inte på min geografiska position utan snarare dem olika typerna av människorna jag umgås med i dem olika städerna (men det låter ju inte alls lika speciellt).

Nu vill jag inte att ni ska tro att jag är ”falsk” som beter mig så olika beroende på vem jag umgås med. Jag har alltid samma värderingar och tycken, dem bara uttrycks på lite olika sätt. Så är väl alla mer eller mindre – i olika miljöer, med olika människor så känner man sig på olika sätt. Då kommer det sig ju naturligt att man även agerar på olika sätt.

Mitt humör skiftar såklart lite grann men för det mesta är jag en glad och sprallig person. Jag pratar engelska alldeles för ofta, älskar mat och tittar/skapar/håller på med film mest hela tin’. Jag borde även berätta att jag är beroende av tumblr. Att prova på nya saker är något av det bästa jag vet, speciellt när det är någonting spännande och aktivt. 

Om du vill veta något mer så är det bara att kontakta mig. 
Ha det bra!