Tvätt, Harry Potter och Salamimackor

Blev tyvärr inge mer bloggning eller kodande igår. Jag kom nämligen hem efter 00 så jag var för trött för att sätta på datorn.
Igår var jag och såg sista Harry Potter filmen. Den var helt okej - bättre än jag trodde men inget mästerverk. Allt som allt var det ändå superskoj, bio kan man aldrig klaga på! Innan jag såg Harry Potter var jag inne i stan och träffade min goda vän Queenie och hennes två polare John och August. Vi satt på macho och lalla i fyra timmar. Superhärliga människor! Efter att jag sagt hej då till Queenie, John och August var det ett glapp på 2 1/2 timme till jag skulle träffa gänget som jag skulle på bio med. För att fördriva tiden satte jag mig på trapporna vi plattan och bara tog det lungt. Helt plötsligt kommer det fram en kille och ger mig en salamimacka (inplastad från pressbyrån). Jag sa att jag inte ville ha den men han gick bara därifrån. Mysigt och läskigt på samma gång tänkte jag. När han sedan kom tillbaka och betedde sig sliskig 1h senare ändrade jag uppfattning till enbart läskig. Men lite kul var det ändå.
Nu har jag tvättat klart och snart blir det gym.
Tjing!
Blev tyvärr inge mer bloggning eller kodande igår. Jag kom nämligen hem efter 00 så jag var för trött för att sätta på datorn.

Igår var jag och såg sista Harry Potter filmen. Den var helt okej - bättre än jag trodde men inget mästerverk. Allt som allt var det ändå superskoj; bio kan man aldrig klaga på! Innan jag såg Harry Potter var jag inne i stan och träffade min goda vän Queenie och hennes två polare John och August. Vi satt på macho och hade trevligt i fyra timmar. Superhärliga människor! Efter att jag sagt hej då till Queenie, John och August var det ett glapp på 2 1/2 timme till jag skulle träffa gänget som jag skulle på bio med. För att fördriva tiden satte jag mig på trapporna vi plattan och bara tog det lugnt. Helt plötsligt kommer det fram en kille och ger mig en salamimacka (inplastad från pressbyrån). Jag sa att jag inte ville ha den men han gick bara därifrån. Mysigt och läskigt på samma gång tänkte jag. När han sedan kom tillbaka och betedde sig sliskig 1h senare ändrade jag uppfattning till enbart läskig. Men lite spännande var det ändå. Dock slår det inte gången jag fick puss på kinden av en stupfull, medelålders, CS-spelande SEB anställd. Han var fin han!

Om någon undrar över bilden så är det ungefär så hög jag tror salami-killen var. I och för sig är det bara en ungefärlig uppskattning.

Nu har jag tvättat klart (började skriva inlägget kl 10 då jag var i full fart med att springa till tvättstugan) och snart blir det gym.

Tjing!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback