Relax och Gröna Lund

Igår var fredag och jag fick tillsammans med Queenie den perfekta avslutningen på skolveckan. Först åkte vi och några andra från skolan till max och avnjöt varsin urgod Lyxshake. Lite senare drog jag och Queenie till Sats på vasagatan och njöt av dera pool och jacuzzi. Så underbart! 

Denna dag blir inte sämre direkt. Jag och några speciella vänner (älskade Anne) från uppsala ska på grönan idag. Kommer bli hur kul som helst. Ska vara där till det öppnar så nu måste jag gör iordning mig. Mina superfina ultrasköna "boxers" är ju alldeles för fina för Gröna Lund!
Dag 1.

Nu är första dagen i tvåan avklarad. Vi hade först lite info med treorna och sedan en inspark med samtliga elever och lärare. Det var ett trevligt sätt att lära känna ettorna på - det är ju inte ofta man har en ursäkt att kladda ner dom med mums mums eller sno in dom i toapapper. I det stora hela var det, med ett stort undantag, en mysig dag. Vad är det stora undantaget? Mitt schema! Skåda underverket:


Jag, och resten av klassen, håller på att få krupp av det nya schemat. Eftersom (nästan) alla bor långt bort från skolan blir det sova direkt man kommer hem (typ). Goodbye Life, see you next year!Submarine

Har haft fullt upp på sista tiden så att blogga har inte hunnits med. Men vad gör det, sommaren är ju till för att njutas av inte spenderas framför en skärm. Dock har ju vädret inte varit någonting att hurra över direkt. I vilket fall som helst är det skönt att kunna slappa. Än har inte skolan börjat för min del.


I alla fall, nu till det jag egentligen tänk att prata om. För någon vecka sedan såg jag en otroligt bra film som jag hoppas ALLA ser. Den var så bra att jag såg om den häromdagen. (Titta på en film två gånger under så kort tid har jag inte gjort sen jag var åtta.) Filmen jag såg heter Submarine och är en brittisk komedi. Den är bra, o så bra. Den är så bra att jag inte ens kan beskriva. Den är underbar, mysig, charmig, rolig och perfekt. Den är som Napoleon Dynamite fast inte lika långsam. Gillar du Napoleon Dynamite kommer du älska denna film. Gillar du inte Napoleon Dynamite (förstår jag mig inte på dig) så tycker du säkert om denna film ändå. Ärligt talat så kommer jag inte på någonting med den här filmen som inte var bra. Ni som känner mig vet att det är sällan det inte finns minst en detalj på en film som jag skulle vilja ändra/ta bort.

Okej okej, istället för att enbart prisa filmen kanske jag ska berätta vad den handlar om. Submarine handlar om Oliver Tate, en 15-årig (tror jag) kille boende i Wales. Hans två mål: få ihop det med en tjej och rädda sina föräldrars äktenskap. Det kanske inte låter som den mest intressanta historien någonsin och nej, det är det inte heller. Däremot gör Olivers minst sagt underliga personlighet det hela mycket underhållande. Mer tänker jag inte säga för jag tycker att ni ska se detta mästerverk typ nu direkt på momangen. Deal?

Nu ska jag lugna ner mig lite och skicka iväg en bloggdesign. Tjingeling!